Eindhoven-airport lang parkeren

Eindhoven Airport is de Nederlandse luchthaven in opkomst en op dit moment na Schiphol de grootste van Nederland. De mogelijkheden voor het parkeren rondom vliegveld Eindhoven neemt ook sterk toe. Wij hebben de beste parkeeraanbieders zowel de officiële parkeerplekken van Airport Eindhoven zelf als commerciële aanbieders voor je samengesteld om zo uw auto veilig (lang) te parkeren rondom de luchthaven van Eindhoven.

Parkeeropties rondom vliegveld Eindhoven

De opties worden nu geladen dit kan 5 a 10 seconden duren om u een volledig overzicht te bieden van long term parking.

Officiele parkeerterreinen Eindhoven Airport

Rondom de luchthaven staan er diverse verwijzingen voor long term parking en kort parkeren. De officiële parkeerterreinen Eindhoven Airport die dichtbij de passagiersterminal staan zijn de parkeerterreinen P1, P3, P4, P5 of P8. U kunt hier al terecht voor een tarief van 7 euro per dag, afhankelijk van de plaats en de duur van het parkeren.

Gold Parking P1 vliegveld Eindhoven: direct voor de terminal. De prijs bedraagt € 32,50 voor een dag tot aan € 19,- per dag voor 10 dagen. De zijn de parkeerplekken het dicht gelegen bij de luchthaven.

Silver Parking P3: silver Parking  is op slechts 5 minuten bij de terminal vandaan. De prijs voor een 1 dag is vanaf € 17,- en 10 dagen vanaf € 9,- per dag.

Brons Parking P4, P5 & P8: een kleine 10 minuten loopafstand van de terminal. Bij P8 wordt u met een (gratis) shuttle busje naar de luchthaven gereden.

Overdekt parkeren kun je op P4. Dit is een parkeergarage op loopafstand van een kleine 10 minuten vanaf de luchthaven.

officiele-parkeerplaatsen-overzicht

Kort parkeren bij terminal

Voor kort parkeren kun je terecht op P1 direct voor de hoofdingang van de luchthaven. Het tarief bedraagt € 2,- per 15 minuten.

Voordelig parkeren vanaf 400 meter van Luchthaven

Park & Fly heeft een eigen parkeerterrein op ongeveer 400 meter van de luchthaven. De gemiddelde klantenbeoordeling is een 8,4. Bekijk online via onderstaande link de beschikbaarheid. Indien je gaat reserveren ontvang je een persoonlijke toegangscode, deze code voer je in bij de slagboom voor het parkeerterrein. Erg eenvoudig en voordelig parkeren via Park & Fly Eindhoven.

langparkeren eindhoven

Kiss & Ride

Wil je graag iemand afzetten dan kun je bij kiss & ride iemand ophalen of wegbrengen. De bedoeling is dat je hier direct iemand afzet of ophaalt zonder dat je de auto verlaat. Het heet dan ook Kiss & Ride! Dit is gratis. Kiss & Ride kun je vinden door naar P1 te rijden en dan door de slagbomen te rijden om vervolgens bij de taxi plaatsen je auto te zetten

Eindhoven Airport is quite a new and upcoming Dutch airport. The airport of Eindhoven is the second largest airport in the Netherlands, the biggest Dutch airport is Schiphol in Amsterdam. The parking opportunities around the airport are also increasing. This site provides the best parking advertisers of the Eindhoven airport as well as commercial parking spaces.

p2 en p3 silver airport

Vergelijk en boek uw parkeerplaats

Op Eindhoven Airport zijn 4 parkeerterreinen P1, P3, P4 en P5 voor lang parkeren. U kunt parkeerkosten besparen door vooraf te reserveren en te betalen. Bovendien kunt u gemakkelijk in- en uitparkeren met kentekenherkenning. Zo vervolg je snel je reis naar het vliegveld of naar huis.

P1 Eindhoven Airport – Parkeergarage Goud

P1 is de nieuwste parkeergarage van Eindhoven Airport en ligt direct voor de luchthaven, ook wel de gouden parkeergarage genoemd. Het duurt slechts 1 minuut om naar de luchthaven te lopen. P1 is tevens de Kiss & Ride parkeerplaats, de eerste 10 minuten van deze garage kunt u gratis parkeren. Voor kort parkeren op P1 Eindhoven Airport betaal je EUR 3 per 30 minuten tot een maximum van 5 uur. Na 5 uur betaal je het dagtarief.

Wij raden aan om P1 altijd vooraf te reserveren. Voor zowel kort als lang parkeren kunt u door te reserveren besparen op parkeerkosten.

P3 Eindhoven Airport – Parkeergarage Zilver

P3 Eindhoven Airport – Silver Parking ligt op 5 minuten lopen van de luchthaven. Ideaal als je goedkoop in de buurt wilt parkeren. Het grootste voordeel is dat je altijd een plek kunt reserveren op P3. P3 is ook zonder afspraak bereikbaar. Daarom raden wij u aan om altijd vooraf te reserveren.

P4 en P5 Eindhoven Airport – Parkeergarage Bronze

Bronzen parkeerplaats P4 Eindhoven Airport is alleen beschikbaar voor lang parkeren en dient vooraf gereserveerd te worden. Met kentekenherkenning rijdt u eenvoudig het parkeerterrein op en af. Parkeergarage P4 heeft een open dak. Daarom worden niet alle parkeerplaatsen in aanmerking genomen. P4 ligt op 7 minuten lopen van de luchthaven en is de verste parkeerplaats van de luchthaven. De P4 is ideaal voor overdekte budgetparkings. P5 valt net als p4 in de categorie brons en is daarmee de goedkoopste optie voor officieel parkeren op Eindhoven Airport. De parkeerplaats ligt op 7 minuten lopen van het hotel. Ook P5 is alleen toegankelijk op reservering, dus je vindt altijd wel een plekje. P5 is niet overdekt, u kunt met het kenteken naar binnen.

Shuttle parkeerplaats Eindhoven airport

Als u ervoor kiest om naar de parkeerplaats te pendelen, kunt u met uw auto naar de parkeerplaats rijden. Het personeel van de parkeeraanbieder brengt u vervolgens per shuttlebus naar Eindhoven Airport. Zo vermijd je gemakkelijk het openbaar vervoer. Wanneer u terugkeert van uw tour, wordt u weer opgehaald door de shuttlebus en naar de parkeerplaats gebracht. Neem voor de aankomsttijden op de luchthaven contact op met de parkeeraanbieder om uw terugreis soepel te laten verlopen.

Valet parking Eindhoven airport

Dankzij de valet parking service rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal. Hier haalt een medewerker uw auto bij u op en brengt deze naar een gereserveerde parkeerplaats. U kunt direct aan uw reis beginnen. Ook is uw auto veilig in de handen van de leverancier. Op de terugreis wordt de auto teruggebracht naar de vertrekhal en kunt u direct naar huis rijden.

Park & ​​​​Loop

Bij Park & ​​Walk kunt u zelf naar de parkeerplaats rijden. Vanaf hier loop je naar de vertrekhal en kan je reis beginnen. Bij aankomst loop je terug naar de parkeerplaats om je auto op te halen. Bij Park & ​​Walk is de parkeerplaats altijd op loopafstand van de luchthaven. Dankzij deze vorm van parkeren bent u niet afhankelijk van wachttijden en kunt u snel uw reis vervolgen.

Parkeren, slapen en vliegen

Kies je voor Park, Sleep & Fly, dan boek je niet alleen een parkeerplaats, maar ook een overnachting. U rijdt de dag voor vertrek naar het hotel, overnacht en wordt de volgende dag door hotelpersoneel naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst haalt een medewerker u op en brengt u naar uw auto. Dan kunt u vanaf hier rechtstreeks naar huis rijden. Dit maakt parkeren op Eindhoven Airport een ontspannende ervaring. Vergelijk alle parkeeraanbieders en faciliteiten in de buurt van Eindhoven Airport Op Eindhoven Airport zijn verschillende parkeeraanbieders aanwezig, die u eenvoudig bij ParkCare boekt. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u direct boeken bij geschikte leveranciers. Bekijk hieronder een groot aanbod aan aanbieders met verschillende faciliteiten.

Kort samengevat Eindhoven Airport

P1 Gold Parking

 • Locatie: Direct naast de terminal.
 • Tarieven: Rond de €36 per dag.
 • Kenmerken: Overdekt, beveiligd en ideaal voor kort parkeren.
 • Extra’s: Oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar.

P3 Silver Parking

 • Locatie: Op 7 minuten loopafstand van de terminal.
 • Tarieven: Rond de €25 per dag.
 • Kenmerken: Openlucht parkeerplaats.
 • Reservering: Online reserveren aanbevolen.

P4 & P5 Bronze Parking

 • Locatie: 10 tot 15 minuten lopen naar de terminal.
 • Tarieven: Vanaf €11 per dag.
 • Kenmerken: Goedkoopste opties, onbewaakt en meestal niet overdekt.

P8 Budget Parking

 • Locatie: Verder van de terminal.
 • Tarieven: Vanaf €9 per dag.
 • Kenmerken: Shuttle service beschikbaar.

Kiss & Ride

 • Locatie: Direct voor de terminal.
 • Tarieven: Gratis voor een kort verblijf (max 10 min).
 • Kenmerken: Alleen voor afzetten en ophalen.

Valet Service

 • Locatie: Bij de terminal.
 • Tarieven: Vanaf €42 per dag.
 • Kenmerken: Auto wordt voor je geparkeerd; extra diensten zoals autowassen mogelijk.